Rabu, 25 Mei 2011

Bersedia Untuk Windows 8 Pada 2012

Share

Kejayaan penghasilkan Windows 7 membolehkan
Microsoft menghasilkan sistem PC terbarunya Windows 8..
Windows 8 akan dilancarkan sepenuhnya pada PC's dan Tablets..
Windows Phone 7 juga akan disediakan lebih 500 aplikasi baru..

interface win 8
( Lum comfem mcm mane ni aku petik dekat google jer )
Terbaik lepas ni Windows 8.. Ni disebabkan permintaan
Pengguna2 PC kini yang mahukan Windows 8 di serata dunia..
Sebenarnya aku baru pakai vista, win 7 pon ak tak sampai lagi..
Katanya win 8  lebih stabil dan menarik design interface..

Apa2 pon kita kena tunggu tahun depan.. Yang pnting win 8
memang dah siap tinggal nak release dengan outer sikit jak..
lagi pon dia orang dah berjaya jual lebih 350 Juta win 7..
Oleh tu dia orang create OS yang lebih bagus dan terbaik lagi
untk generasi seterusnya.. Terdekat Windows 8..

17 comments:

Kama Irahsa berkata...

rasanya windows 7 dh cukup bagus. bkn ape. laptop lama ni cuma 12gb jer hardisc. OS skrg semua perlu space yg bsr2. hehe.

aku bajet windows 8 mst perlukn space yg lebih bsr n processor serta ram yg lg laju. isk..

Kama Irahsa berkata...

typo pulak.. 120gb. 12gb tu zmn2 celeron bole la. haha

Syuk Ry berkata...

ahak2.. skung mkin lamer orng dh nk guner space bsar.. contoh external 1 tera pon x cukup.. huhu..
Mmg tol sb ak 1 tera mmg x cukup.. :D

Encik Amie berkata...

apa yg best ek?? hehehehe
awat blog hang la ni da makin berat?

Syuk Ry berkata...

berat sbb image lah 2.. huhu.. jgn rsau x der wiget sgt pon.. bnyk html ak ltak image.. so slow skit yer..

Khai berkata...

window 7 ultimate 32 bit utk netbook ak pun dh awesome. kalo window 8 apa tah lg..haha

Faiz berkata...

ntah camnerla canggih window 8 ni...win 7 pon xhabes explore lagi..hehe

cik Ida berkata...

windows 7 pon tak khatam lagi.. adey!

Syuk Ry berkata...

nmpk yer kner ktam kn dlu ler win 7 thun ni.. huhu..

[sutera kasih] berkata...

wahh dh ada windows 8???windows 7 pun tak try lagik hoho

Alan Rizque berkata...

WIndows 7 lebih kurang dengan Windows Vista jer..mintak-mintak Windows 8 lebih baru interface dia..

hatiretak berkata...

hehe

wong berkata...

wah!! hebat nie....xsabar nk tggu :p

ceritasekupang berkata...

rasa macam tak sabar nak cuba guna windows 8 ni...versi BETA dah keluar ka belum?

Anarm berkata...

windows 8 dengar cite lagi better daripada windows 7.. ada penambahan fungsi.. dan yg pasti user friendly..

Syuk Ry berkata...

beta kt negara luah dh kluar.. latest ak dgar kt china.. try search klo nk beta.. win 8 mmg akn user friendly..

shandye. berkata...

disebabkan jarak keluarkan win 8 dgn win 7 agak dekat, aku tak rasa akan ada byk improvements dlm win 8. paling2 pun diorang akan improve utk disesuaikan dengan tablet pc dan smartphones (sbb menatang alah tu yg sekarang ni jd tumpuan technology-junkie, ye tak?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...