Sabtu, 14 Mei 2011

Drama Shooting ( Nur TV Production )

Share
Kalau Olah dapat call dari Syamsul Yusof  pergi shooting..
Aku pon dapat jugak ahak2.. Nur TV Production..
Acah aje tetibe dia orang wat shooting..
So aku join la jadi penonton.. mane taw dapat jadi extra..

Dia orang buat Shooting Drama..
Shooting drama x macam filem equip guna biase2 aja..
Menarik jugak dapat tengok walaupun beberapa scene jer..
Bila dah tengok dia orang buat drama,
Teringin pulak nak buat drama sendiri.. haha..

Aku benda2 macam ni memang minat giler..
Geram pulak aku tengok dia orang, rase nak join jak..
Ada jugak aku beborak dengan crew dia orang..
Sembang2 la pasal drama dia orang ni..
Last2 dapat bisnes card dia.. ahak2..
Apa2 pon memang best.. Pas ni kena asah bakat lagi..
View sikit behind the scene Nur TV Production :

Boom Man ( ni tengah action )
Tuan Director.. sebelah kanan dia assistant kot..

12 comments:

hans berkata...

wah
aku nak join juga
mana adil ko sorang je dapat business card

pegang boom mic penat kut

Analisis Hans : Maharaja Lawak Episod Ketujuh

Syuk Ry berkata...

ahak2.. nak jugak ker..
buley2.. jom pas ni jadi extra same2.. :D

hans berkata...

aku no hal
ko ajak aku ikut
hahaha

Syuk Ry berkata...

cantek.. jom.. nnt gua haluu2.. :D

hana berkata...

hahha..
saye x minat la tang2 ni..
heheh

Kimaizura berkata...

ah ko.. nk jd extra konon..hahaha, blanja aku weh.. nk tau nape.tnya olah.. =)

e~car182 berkata...

wah!beshnyer,,kalau dpt jd extra p0n ckp lah kan,, :)

影の嵐 berkata...

hekeleh.ko..kalau ader watak pengemis..maybe peluang utk berlakon dalam drama tu tinggi kot..ko kan dah ader pengalaman bab berlakon camtu..tak pun jadi mamat jual pendrive..HAHAAHHA...XD

Syuk Ry berkata...

agak skit.. der ak tendang ko kang.. ko plak pnah jady musafir ngn pak guard.. ahak2..

Nur Misnan berkata...

eh ehhhh.. sama nama plak
Nur Production.. hu3
perasan giler..

724422 @ matyo berkata...

salam, kawe nok jadi pelakon jugok buleh???

http://nakkongsicerita.blogspot.com/p/kempen-jom-bertukar-link.html

724422 @ matyo berkata...

Kempen Jom Tukar Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...