Ahad, 31 Julai 2011

Cara Nak Makan FREE Dekat TROPIC CORNER ( up10 )

Share MAKAN FREE ??
Kepada student2 Universiti Tenaga Nasional sekalian..
Anda nak try makan FREE di Tropic Corner ??
Nak..?? Nak ker ?? Okey.. Okey.. Meh aku kasi taw..
Cara ini berkesan pada waktu 11 mlm keatas..
Jangan risau lelaki ker perempuan tak ada masalah..
Tapi kalau anda berkumpulan susah lah sikit..

Sabtu, 30 Julai 2011

YEAH!! Sem Depan Aku Dapat Engineering

Share
Horai!!!... Best giler ar aku ambil subject Engineering..
Mana tak nye sebab major aku Graphic Multimedia..
Sem depan aku nak pekena subject Engin pulak lah..
HAHA boleh pulak kan tukar course subject..

Khamis, 28 Julai 2011

Battleship Trailer 2012

Share
Tak sangka game board ini telah diadaptasikan
menjadi sebuah movie.. Betul ke tak kita tunggu 2012..
Tapi yang penting dia orang dah keluarkan trailer dulu..
Nampak macam gempak.. JOM kita try layan sikit..

Selasa, 26 Julai 2011

Set Apple Termahal Didunia

Share

Revolusi MAC Apple® telah menjadi trend baru
dalam penggunaannya kini.. Bermula dengan iPhone
dan kini iPad.. Ramai yang tak tahu yang MAC
mempunyai versi yang paling mahal sekali dunia..

Isnin, 25 Julai 2011

My First DELL !!

Share
YEAY!! Dapat laptop DELL color Merah...
Jangan jealous Cik Siti Nur Syahira..
Awak dah bertambah madu lagi..
Tapi yang best color Merah taw.. :D
P/s : Laptop awak color putih wekk.. 

Ahad, 24 Julai 2011

Camera "Action" : Provocation

Share
Sekarang ini aku tengah mengarahkan Short Film
berjudul Provocation untuk Pertandingan Trend Micro
Tapi macam nak tukar tajuk pulak Troll pon menarik..
Sebelum ini aku mengarahkan cerita action..
Last2 teringin nak buat cerita fighting pulak.. HUHU..

Sabtu, 23 Julai 2011

Fuyoo Warcraft/Starcraft dah ada Theme Park!!

Share
Kalau dahulu ini kita ada Disney Land..
Sekarang ini kita ada World Joyland
Taman Tema ini lebih kepada dunia fantasi
yang ditujukan khas untuk game terkemuka dunia
Warcraft dan Starcraft..

Khamis, 21 Julai 2011

ETERNITY GATHERING : Time Square

Share
Entry kali ini khas untuk Ahli2 Eternity..
Macam biasa lah tiap tahun mesti ada gathering..
Kali ini kami buat di Time Square..
Kepada ahli2 yang x dapat turut serta lepas ni
kita akan ke Genting Highland.. Yeah...

Isnin, 18 Julai 2011

film review : Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2

Share
Selepas Harry Potter Order of The Phoenix aku x follow dah..
Filem ni pun mana pernah aku baca novel dia.. huhu..
Ramai kata filem ni x berapa best ada juga kata ending dia LOL..
So kali ini aku akan review filem ni..

Jumaat, 15 Julai 2011

Sinematografi : Tilt-Shift Lens Camera

Share

Lens ini direka untuk membetuklan perspektif gambar..
Lens ini juga berkebolehan menukar sedut relatif..
Mari kita lihat beberapa hasil gambar mengunakan lens ini..

Khamis, 14 Julai 2011

UpLevel Page Rank 2

Share

Check Page Rank of your Web site pages instantly:




This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service
Terima Kasih kepada pembaca blog ini..
Makin hari makin ramai yang membaca.. NICE :D
Sekarang blog ini dah mencapai Page Rank 2..
Siapa2 nak check Page Rank sila guna application di atas..

Selasa, 12 Julai 2011

Battlefield Versi Kucing

Share BATTLEFIELD VERSI GARFIELD
Ni kucing paling style..
Hebat ar sape trainer kucing ni..
Dah lah cumil, berani pulak 2.. Korang try tengok dulu..


Isnin, 11 Julai 2011

Google+

Share
Adakah laman sosial paling terkenal Facebook akan
mendapat saingan baru dalam dunia cyber ??
Google kini teleh memperkenalkan Google+
iaitu laman sosial terbaru yang kini dalam fasa percubaan..

Ahad, 10 Julai 2011

Angry Bird !! Kini Didapati Dalam EXAM PAPER !!

Share

Game ni memang development dia guna konsep fizik..
Angry Bird , Angry Bird Season, Angry Bird Rio..
Ada jugak yang main game ni guna math semua..
Tapi x taw sekarang ni dah keluar soalan untuk exam..
HAHA nice lepas ni cikgu2 sekolah boleh try buat
soalan macam ni dekat murid2..

Sabtu, 9 Julai 2011

Audi R8 !!

Share
Aku main game ini suke2 jer..
Kereta dia semua gempak2 macam Bugatti Veyron
Ferrari 599, Ferrari scuderia, Lamborghini murcielago,
Pagani Zonda. Tapi last2 aku tertarik dengan Audi R8..

Khamis, 7 Julai 2011

Playing DOTA with HD !!

Share

Hari ini saja nak buat entry GAMING pulak..
Sapa2 dah guna graphic card tinggi2 2 takper lah..
Ni yang graphic rendah2 untuk main dalam HD..
Senang sahaja kita guna registry editor..

Rabu, 6 Julai 2011

Archidex 2011

Share
Ni first time aku pergi ARCHIDEX..
Sebelum ni memang x pernah dengar pun pasal benda ni..
Diadakan di Kuala Lumpur Convention Center..
Pada 2 - 3 July yang lepas Jam 7am - 11pm..

Selasa, 5 Julai 2011

Virginity for iPhone 4

Share
Dulu ada yang jual buah pinggang semata-mata nak beli iPad2
Latest ada pula yang jual diri nak dapat iPhone4 Color Putih..
Pergg item Apple ni memang exclusive betul yek..
Memang giler ar.. Nasib aku dah ada satu.. huhu..

Jumaat, 1 Julai 2011

Angry Bird Rio !!

Share
Sekarang ni aku tengah ketagihan game ni..
Sebelum ni aku ingatkan apa benda la lastik2 burung ni..
Pastu ramai pulak yang main game ni..
Kalau aku keluar mane2 ader jer yang main game ni
Guna tablet or iPad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...