Ahad, 10 Julai 2011

Angry Bird !! Kini Didapati Dalam EXAM PAPER !!

Share

Game ni memang development dia guna konsep fizik..
Angry Bird , Angry Bird Season, Angry Bird Rio..
Ada jugak yang main game ni guna math semua..
Tapi x taw sekarang ni dah keluar soalan untuk exam..
HAHA nice lepas ni cikgu2 sekolah boleh try buat
soalan macam ni dekat murid2..




15 comments:

Helmi berkata...

Hahahah.. kalau macam ni mmg makin ramai la student makin power physics kan? bagus2.. heheh

Miz Novexx berkata...

ramai la keluar exam hall awal kalau dapat soklan macam ni

Syuk Ry berkata...

yeah!!,, klo x dpt jawab kiter lukis jer angry bird.. kire jwab gak ar kn.. haha..

Freaky berkata...

haha memang cemerlang fizik la pasni

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

haha.. pengaruh angry bird kuat betul sampai siap jd soalan exam fizik... =D

Hans berkata...

hahahaha
kalau aku dlu2 ada soalan cam nih
sah semangat nak jawab
:-)

wawa zulkafli berkata...

waahhh..bgus nie..haha...da maju la dkatakan..hehe...cmfirm cmrlang pnyer..haha

Cik Arda :D berkata...

hahaha..terbaik !!!

dillaazman berkata...

haha! terbaiklah. Apasal ta buat awal2...barulah semangat blajau fizik

Syuk Ry berkata...

bru skung ni der yg buat.. haha..

Kama Irahsa berkata...

sebenarnya pencipta game itu dulu ms design game ni pun gunakn teori fizik. hebat btul? bkn mudah nk buat game skrg. kena guna otak jugak..

syuE berkata...

hahaha!! kalau ta pandai main mst ta boleh jwb soklan neyh.. keh3 :D

thanx visit my blog :)

izyan ismail berkata...

wahh..mesti bleh score nih :D

Hans berkata...

soalan ni dkt mana? luar negara ke malaysia?

Apabila Berniaga

kaizen berkata...

hahahaha terbaik la cikgu...

*murid2 tu komfom skor punyer melainkn spe yg x penah main laa...

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...