Khamis, 21 Julai 2011

ETERNITY GATHERING : Time Square

Share
Entry kali ini khas untuk Ahli2 Eternity..
Macam biasa lah tiap tahun mesti ada gathering..
Kali ini kami buat di Time Square..
Kepada ahli2 yang x dapat turut serta lepas ni
kita akan ke Genting Highland.. Yeah...

Aktiviti kita orang memang best..
macam biasa aku di temani oleh si cumil ku huhu..
Nasib baik dia pergi kalau x singel lah aku time tu..
Love u sangat2.. hehe dapat jugak saya bawak awak..

Sampai di Time Square pada jam 11.30 pagi..
Sampai2 kami menjamu selera dahulu untuk sarapan..
Tapi sarapan x boleh banyak2 sebab lepas ini kita
orang nak pergi Theme Park (main event)
Kalau x makan nanti pengsan pulak kalau makan
banyak karang muntah kalau main roller coaster..
Macam2 cerita kita orang sembang memang giler lah..
Paling best kita orang perkena/perli member kita orang
Aiman namanya huhu memang cumil orangnya..
Ni lah En.Aiman kita bersama rakannya syasya
p/s : Aku letak rakan sebab x nak ada kontroversi so no comment ..
Sempat juga ber-iPad si olah kita ni..
Secara jujurnya gambar mamat paling kanan 2 terlampau banyak..
Guna 2 DSLR + Blackberry semua punuh gambar dia jer.. LOL
Habis sahaja sarapan kami terus ke main event..
Macam biasalah ke Indoor Theme Park la kan..
Apa lagi jom kita terjah Theme Park itu..
Yang best-nya tiket masuk RM20 sahaja sebab beli online
masa dia orang buat promotion.. Terima Kasih kepada yang
membeli tiket ini juga sebagai penganjur kami pada tahun ini..
Penganjur kita tahun ini..
Ni OTW ker Theme Park
Kiranya kita orang main semua benda dekat Theme Park tu..
Kanak2 punya pun kita orang main jugak.. haha..
Tapi memang boleh muntah jugak bila dah main semua..
Aku surrender bila lepas main shake per tah tu..
Aku dah rase macam jadi milk shake dah sekali dengan
isi2 perot aku kena shake.. memang pening.. HAHA..
Member2 lain boleh pergi hentam 3 round roller coaster..

Lepas dah ke Theme Park kita orang layan bowling kejap..
Dalam 1 game macam tu terus ke kedai makan..
Masing2 kelaparan sebab tadi makan alas perot sahaja..
Sebelum ke kedai makan pusing2 kejap..
Abis pusing2 baru lah makan dekat Chicken Rice Shop..

So itu sahaja yang boleh aku ringkaskan..
Lagi ringkasnya memang best gila.. tapi x ada lah sampi gila..
Sampai aku tidor pon terase pening main Theme Park 2..
HAHA.. TERBAIK..

2 comments:

Hans berkata...

wah
meriah
:-)

Syuk Ry berkata...

Mmg meriah ar kn.. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...