Selasa, 5 Julai 2011

Virginity for iPhone 4

Share
Dulu ada yang jual buah pinggang semata-mata nak beli iPad2
Latest ada pula yang jual diri nak dapat iPhone4 Color Putih..
Pergg item Apple ni memang exclusive betul yek..
Memang giler ar.. Nasib aku dah ada satu.. huhu..

Seorang remaja dari tanah besar cina di tangkap dalam
lawan web Weibo atas tingkah laku melacur hanya
untuk mendapatkan iPhone4..
NextMedia cawangan Hong Kong telah mengenal pasti
remaja tersebut yang tinggal di Maoming city, south china 
yang dikenali sebagai Wen.

Remaja tersebut telah membuat satu tawaran dalam post
beliau untuk memiliki sebuah iPhone4 Putih yang bernilai
RMB4,999 model 16G.. Dia mengalakkan golongan
muda untuk menghubungi beliau jika mereka serius
dengan tawaran tersebut..

5 comments:

QaRr JaliL berkata...

tu la manusia..bila nak ingin kan sesuatu..sanggup gadai maruah..manusia..manusia akhir zaman..

new post : blackhead ini membunuh!

Hans berkata...

adoi
sampai begitu sekali
teruknya
haihhh
macam2 manusia skrg nih

Ukur Baju Di Badan Sendiri

Syuk Ry berkata...

ahak2.. dasyat2.. hans ko x nk try ker.. :D

Admin berkata...

berkorban apa saja :)

cuma yang dikorbankan & tujuan pengorbanan yang tak btol :P

Flipboard: Aplikasi Mesti Dimiliki Pengguna IPad

Quratu' Aini berkata...

haha, ape lahh. just 4 iphone only?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...