Khamis, 17 Februari 2011

Shooting + Photoshoot

Share YEAY CUTI..
Tapi ni cuti maulidur rasul jak pon..
So kami merangcang tok mengisi cuti kami dengan Aktiviti
Berfaedah.. Lebih kepade hobi la kite orang ni..
Plan yang di sertai oleh empat orang member sahaja
Berlokasi kan Putrajaya Park :

Nak cakap aper lagi kan, tu tajuk entry pon dah taw nak wat aper
Dah kn.Macam biase la kan Shooting la.. Tapi kali ni bukan
Untok maner2 pertandingan tapi ni just isi maser lapang (HOBI)
Bender yang patut di shooting kan ader due, satu Video clip
Lagi satu citer aku pasal Rokok yang citer tu aku berlakon.. hehe
Teringin pulak ak nak jadi watak utame.. Okey x leh citer panjang
Sebab shooting masih x abis lagi, still kner sambung..
Cuace ari tu pon agak x sesuai sangat kejap ujan kejap x ujan..
Aper2 pon layan sikit belakang tabir tok video clip kite orang..
Yang citer rokok akan di rombak semuler citer yer memandangkan
Masih tak memberikan impak sedih dah insaf..

Persediaan set sebelum pengambaran dijalankan..
Screen test dilakukn berulang-ulang kali

Ni tengah cari angle view lawa sikit.. Namer pon kat area park..
Aper lagi memang senimatografi alam semula jadi jak la..

Dalam maser yang sama.. Yang terlibat shooting tiga orang..
Aku yang mengasah bakat lagi dalam bidang senimatografi,
Hezbollah mengasah bakat dalam Pengarahan nya,
Orang baru Zaini dalam lakonannya..
Dan sorang lagi Annaz yang menjalankan aktiviti Photoshoot.
Trimas kat dia gak sebab semua gamba dia yang tangkap..
Dah pro dah dia. Apa2 pon kene asah bakat kalo taw tapi
Simpan lamer2 X pro gak, sebab tu kite orang wat bende2 ni..
Kiter preview mamat Annaz ni pnyer karya photography pulak..

NI la mamat zaini yer.. Ni taiko berlakon
Tak cayer try tegok citer
ESCAPE PLAN
(tu short film tok COIT competition 1st prize)

Mamat ni ler tuan director.. Sempat pos yek.. huhu..

Ni aksi2 melompat.. main flying kick ni..
kalo nak taw, kite orang la stunt man tok citer masket rider double, ahak3
yang x taw citer aper search google 

Ni tah aper2 pnyer shot tah..
bak kater photographer dia, ni la gamba tok kempen anti gay malaysia..

okey2.. sebenarnye mamat Annaz ni minat black and white..
So gmba dia banyak kepada classic jak la..

Fuh letih gak la.. Yang main lompat2 tu lagi letih
Sampai kejang kaki aku.. ahak2.. 
Okey lah geng kiter sambung lagi citer kiter kat shooting yang seterusnya,
Ermm biler tu x taw la lagi.. tunggu jak la part 2 plak..
Bye2..

19 comments:

影の嵐 berkata...

ek eleh..lompat katak pun nak sakit kaki ke haper? hahaha..mamat lembut la lu bro..

Syuk Ry berkata...

siot nyer annaz.. ko stok snap tipu jak.. mmg sakt la kaki gua,,,

amie berkata...

aku suka gambaq Anti Gay Malaysia..stail habes.

Penghulu Pojie berkata...

Smart2....aku suka part terbang tu.

Tanpa Nama berkata...

wow.. shoting x ajak ma.. :P

Marcus berkata...

NICE BRO..

KiD berkata...

memang stylo beb!! suka gambar lompat2 tuh...
Eh, bro nak tiket WAYANG GSC FREE tak? join laa Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo Contest Pertama Kid nih.. Join laaa ek!

pak long berkata...

salam...
minat pic terbang tu..kalau boleh blajor memang best ilmu tu..

♡ Sutera Kasih ♡ berkata...

smartnya gambar..nk join jugak hehe

fadhdeela berkata...

smart la pic tu!!! suka!!!

Meh singgah: Tuala Wanita Punca Barah Pangkal Rahim??

zeeleey berkata...

Photo shooting menarik..
kalu la ade camera cam tuh kan!! he..he

miss lollipop berkata...

ajar shoot boleh..?
buat la tutorial...

T.Tania berkata...

Ramai yg kegilaan phtshoot skrg, mcm kt IPG kitorg ! :)
nice ..

T.Tania berkata...

Ramai yg kegilaan phtshoot skrg, mcm kt IPG kitorg ! :)
nice ..

Syuk Ry berkata...

erm... ader request tok tutorial..
okey2 akan di post kn..

haz berkata...

the last pic to best..

dilaOHdila berkata...

tetap shuntek...ada gaya persembahan

~masithah hanis~ berkata...

nice :D

-aqmalazmi- berkata...

pehh phtshoot...... best kowt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...