Jumaat, 11 Februari 2011

Autodesk Maya 2010 ( part 2 )

Share PART 2
Sekarang dah masuk lab ke-3
First lab aku dah post blog aper aku buat , yang terlepas 2 buley
Click link ni ( LAB 1 )


Lab 2 aku design tukul besi so malas nk post blog sebab korang
pun dah baser tengok tukul besi ruper dier macam maner kn.. 
Sekarang ni design ke-3 aku buat bender agak pelik la..
Peluru berpandu.. Tapi macam bangunan Tabung Haji pun ader jugak.. 
Ahak2.. Aper2 pon jom kiter layan sikit cam maner hasilnye..


Base design

Body duplicate

Apply special duplicate

Apply color

Gitu jak lah hasil yer, x der lah menarik sangat..
Ader lagi design yang x dapat aku display gak..
Macam cawan letak telor ngn muke orang.. 
Jangan tanyer mengape la kn aku kener buat cawan letak telor..
Yang cawan 2 guner 3D revolve method
kire Adobe Illustrator pn korang leh pakai jugak..
Tapi kn klo korang tengok betol2 kat taskbar aku.. Tengok betol2..
Hehe aku sempat gak bukak GengBlogger ahak2..
Okey kire sempat gak aku promo GengBlogger..
Yang x nampak 2 takper2 aku faham.. sebab aku dah letak watermark..
So memang x jelas la kn.. HUHU..

8 comments:

nub berkata...

kalau aku yang kena buat benda2 ang buat tu..kompom x jadi.. haha

Syuk Ry berkata...

try lu.. ahak2 x der ar ssh sgt..

atiEy_[azHa] berkata...

ha'ah betul . dah macam bangunan tabung haji aku nengoknye . hehe . apapun , kesimpulannya . okey lagi kau . tau buat , aku ? hampeh . haha

BeaN MorENo berkata...

wah...boleh ajar tak?

Syuk Ry berkata...

mnat nk blajar ker..
boley jak nnt post tutorial..

amie berkata...

tumpang follow,sori lmbt,haha. Nice blog bro,nanti ajar cra wat header blog pny template.

masterfaiz.com berkata...

gila hebat blog ni..tengok entri baru brape..tp follower, komen, pergh...

sory off topic ~

Nur Hanani berkata...

oh,u student graphic ke?I baru ajar my student 3D Studio Max 9.0..

Entri Terkini: Mampukah MRT atasi kesesakan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...