Khamis, 26 Mei 2011

UNITEN entry : Suara Mengilai Di C1 ??

Share
Update entry ni lebih kurang 10 min selepas kejadian..
Kejadian berlaku di blok cendikiawan 1..
Dikatakan penghuni blok tersebut mendengar
suara perempuan menjerit mengilai-ngilai..

Menurut sumber kejadian ini telah di dengari oleh
semua penghuni blok tersebut..
Malang blok aku yang tidak jauh dari mereka tidak
mendengar sebarang suara mahupun jeritan..

Jika ianya betul2 adalah suara jeritan maka
penduduk C1 perlu berhati2 serta jiran2 blok yang lain..
Tetapi jika ia adalah prank semata-mata..
Maka anda telah menyebabkan penghuni C1 serta
pelajar lain akan merasa gelisah serta boleh
menyebabkan perkara yang lebih teruk berlaku..

Anda di nasihat menyelidik sumber2 ini sebelum
melakukan apa2 tindakan kerana mungkin si prank
mahu merancang pencurian di atas apa yang berlaku..
Atau mungkin ada penghuni menonton filem seram
dengan memasang volume pembesar suara yang tinggi..

21 comments:

yaSMin berkata...

ouh scary nye =,=

MFI berkata...

mungkin bnda tak sengaja kot..orang pasang speaker kuat tahap gaban pastu pasang suara pompuan mengilai..lol..

n!cK berkata...

ade la 2 student yg mengilai kuat2..almaklumla klu duk satu bilik gelak macam hape..ekeke=.='

Syuk Ry berkata...

ahak2.. mgkin lah 2..

aque berkata...

mengilai ketawe kew mengilai tut...

suspen jew... insyaAllah tadew apew...

nohoho =) berkata...

seram nye....seumur hidup tak pernah dengar lagi

J.M.R berkata...

kalo skali tu je, maybe itu prank..kalo tetiap malam, kena la baca yasin dn solat hjt ramai2..hhhehe

ghostwriter berkata...

isyh...wat i pom rase seram..huhuuu

Hans berkata...

erkkkkkk....ia ker?
wah....siapa lah gerangan yang menjerit tu agak2nya

Review Filem Karak Disini

...Minah BluR... berkata...

ade org test vokal kot.. huhu

apik pehe berkata...

aihhh..apik pon tak tahu laa..tapi kena pikir positif la ek

Titel berkata...

klu aku confem dah tak senang duduk =.='

Titel berkata...

klu aku confem dah tak senang duduk =.='

- zuriey - berkata...

betul ke ni..seramnya

WanFadhilah berkata...

ada orang beli speaker baru tu. sambil2 tu orang tu pun baru download cerita baru, nak kasi test je. hahaha

apik pehe berkata...

mari sini nih..hehehe

pyejal.theStory berkata...

Buat operasi entiti la ape lagi..:)

Sarah Khan berkata...

salam ;)

huhu seram dah nak dok kat hostel. nasib baik dah habis belajar. :P

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

HAFIZAL berkata...

MACAM MENAKUTKAN..TAPI TIADA KESAHIHAN PADA CERITA INI

taliff berkata...

Dehhh....menakotkan~~~

Muhammad Saufi berkata...

Ada tak tempat seram di uniten kampus putrajaya. Kalau ada tolong email ke kakisenget@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...