Rabu, 25 Mei 2011

Awas Spamming Di Laman Sosial !!

Share INFO SPAM
Spam biasa di gunakan untuk pengiklanan secara meluas
melalui media2 elektronik serta di internet..
Penyalahgunaan spam mampu menyebabkan penguna
internet kini tidak selesa melayari internet..
Jadi anda perlu berhati2 terutama sekali di Laman Sosial..

Dekat sini aku nk kongsi sikit spam yang kawan aku kena..
Masih ingat Segment Tokan Blue-ray.. 
YES kali ni dia tampil sebagai pengguna yang terkena spam..
Spam tersebut merebak sehingga dijadikan event kepadanya..
Sama2 kita lihat print screen sedikit..
AWAS jangan letak terlalu banyak informasi ada di internet
kerana anda mungkin mangsa seterusnya..

Ni lah status dia sebab wall dah penuh dengan spam

Dari atas sampai bawah penuh dengan spam

Terbaik sampai ada yang buat event teros

5 comments:

...Minah BluR... berkata...

dahsyat uh... nseb bek x kena agy..

Piah Becok berkata...

wow!!!! kadang2 tak tahu mana satu spam mana satu betul. last2 suma tak klik abes cite.

terbaru: .download.

myhatiku berkata...

i hate spam!he:D

shandye. berkata...

sebab tu la kadang2 klu ada member kat fb yg mintak suruh klik ke ape ke aku tgk kat profile org lain dulu (selalunya mutual friends la). tgk ada keluar yg sama atau tak. klu mencurigakan aku siap google lg, mana la nk taw kot2 dh ada artikel pasal link tu sebenarnya spam terbaru utk fb... hehehe...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

xXKrazyGurlzXx berkata...

ermm.. x phm la.. spamming neyh ape sebenarnye??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...