Selasa, 17 Mei 2011

Shooting A&W Shot Film

Share
Kali ini Eternity running projek lagi untuk A&W Contest..
Kami berjaya habiskan 2 cerita penggambaran dalam sehari..
Lagi pon syarat2 yer cerita 2 x lebih dari 1 minit..

Start shooting cerita yang arahan aku dulu....
Berkisahkan tentang peragut yang meragut A&W..
Hehe lagi pon tema dia pasal tergila-gila dekat makanan A&W..
Seramai 4 orang pelakon semuanya.. Jom Usyar behind the scene..
Penat nak kasi penerangan.. Sebab shot ni kner btol2 timing..
Cerita kedua diarahkan oleh Hezbollah a.k.a Olah..
Berkisahkan tentang pemuda yang dah putus harapan utk hidup..
Tapi last2 pemuda tu ubah fikiran sebab A&W..
Pelakon dia adalah director-nya sendiri.. HUHU..
Ni betol2 gila A&W ni.. HUHU..
Dalam banyak2 scene yang paling mencabar..
Kami guna bumbung atas bangunan..
Secara benarnya hari cuti umum bangunan 2 tutup..
Apa lagi keje haram sikit.. kita orang masuk jugak lah..
Terpakse cari mane2 pintu yang x berkunci..

Tapi hasilnya kite orang dapat view yang terbaik..
Shooting pon x ada masalah.. Abis jak shooting..
Apa lagi kita orang buat jamuan lah kat atas bangunan 2..
Mane leh lepas peluang.. jarang dapat berkelah atas bumbung..
ENJOY giler..
Akhirnya tamat juga penggambaran A&W punya contest..
Tinggal nak edit aja lah.. 2 mungkin x makan masa pon..
Lepas ni kena prepare next projek pulak..
YEAH x sabar pulak nak buat yang seterusnya..

11 comments:

影の嵐 berkata...

yeah..takder gambar aku!! :D

Syuk Ry berkata...

ko nk ak ketak ker..

hana berkata...

gud luck tuk contest ye..
=D

Hans berkata...

sampai hati xajak aku sekali

Syuk Ry berkata...

hans.. lek ar.. x kn ngn ak pon ko majok..

trigyy berkata...

good2x. sbb ak pom mnat wt video. hahhaha

Hans berkata...

hahahaha...xmajuk haih
ko kawan aku buat apa nak merajuk2
:-)

Syuk Ry berkata...

yer ker ni han..
pas ni ko join staz gmpak ngn membe2 ko.. leh wat psal lwak kampus.. huhu

NuSaNa NoSa 91 berkata...

good luck..
klu menang, dpt pe?? ^_^

cik zaza berkata...

good luck.. :)

cik aiLebiu berkata...

gudluck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...