Rabu, 18 Mei 2011

After Effect Plug-in

Share
After Effect Plug-in
image source : www.videocopilot.net
Ini lah equip terbaik editor2 After Effect (AE)..
Nak buat aksi Explosion, Disaster, Destruction, Gun Shot, ++
Ni adalah rahsia macam mana nak buat kesan khas terbaik..
Jangan risau dalam set ni ada tutorial sekali..
Sangat mudah untuk di pelajari dan di gunakan..

Optical Flares
Ni hasil guna optical flares
Plug-in ni menghasilkan Flares yang sangat menarik..
System 3D yang juga memantapkan lagi kesan khas anda..
Mempunyai flares siap pakai dalam simpanan AE
anda juga boleh menghasilkan sendiri flares anda sendiri..
Harga set ini adalah RM420 ( Plug-in + Pro Set )

Action Essentials II
Feature yang ada
Plug-in yang ini mampu menghasilkan kesan khas
Api, Tembakan, Percikan darah dan lain2 lagi..
Sangat terbaik kalau nak buat cerita2 aksi..
Harga set ini adalah RM300 utk HD Resolution
dan RM750 utk Film Resolution..

Twitch
Feature yang ada
Plug-in yang ni terbaik untuk buat bencana..
Gempa bumi, tsunami, huru hara memang boleh buat..
Terdapat 25 effect telah tersedia untuk digunakan..
Harga set ini adalah RM135

Evolution
Feature evolution
Plug-in ni membolehkan kita menghasilkan text 3D..
Bukan itu sahaja kita boleh mengunakan effect keatas text 2..
Terdapat 170 design telah tersedia untuk digunakan..
7 tutorial dan 10 projek professional tersedia..
Harga set ini adalah RM288

7 comments:

zacky ~786~ berkata...

xfhm den

Bro Azqar berkata...

ehhee dah lama ak mengkaji benda alah nie.. hehe terbaik broo.. ak tuggu masa je nak wat short film pakai benda alah ni :P

JOM3!!!

darul_makmur@yahoo.com berkata...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

HAZWAN17 berkata...

memang mantap software ni kalau nak buat efek-efek yang best..tapi harga pulak mahal

mursyid diey berkata...

camner nak dapatkan software ni yer?...kalu beli brapa hrga dier?..
teringin sgt nak...especially evolution tu...
fuhh...
ada info?...

link ke http://dzuandiey.blogspot.com

QaRr JaliL berkata...

aku da wat satu..hasil nye kat sni .

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2011/05/new-after-effect-projects-by-me.html

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

AE ada tapi tak mahir guna.. nak mintak tutorial..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...