Selasa, 31 Mei 2011

Bersedia Untuk PlayStation 4 !! ( PS4 )

Share
Walaubagaimanapun ia masih di dalam proses pembuatan..
Sony Japan Executive Vice President and CFO Masaru Kato
berkata PS4 akan di buat dan pembuatannya sedang di jalankan..
Ini berikutan kejayaan syarikat gergasi sony itu menjual
produknya yang kini telah meraih keuntunggan kira2 USD436 Juta
serta berdepan kerugian USD1 Bilion

Pembikinan PS3 adalah faktor mereka ingin membina console
baru untuk PS4.. Ini kerana pembuatannya yang rumit serta
memakan kos untuk menstabilkan systemnya..
Dengan ini pembuatan PS4 adalah lebih simple serta
harga yang lebih murah untuk di miliki pengguna apabila
ianya di lancarkan.. Jom layan sikit concept baru PS4

concept guna glass
concept moden

13 comments:

Safwan Saufi berkata...

baru nak beli PS3 lagi...dh nk ada PS4 lak...nk tunggu ke tak??

sarah mohamad berkata...

peh! ps3 ni pun tak termampu nak beli, inikan pulak ps4. hiks

nohoho =) berkata...

ps3 pun tak merasa main lagi

sya hassan berkata...

walaweh,, PS4 plak dh nak kuar.. :)

Sky8Men berkata...

hohoo....lme xmen ps..huhu

shandye. berkata...

ps3 kena main dgn tv hd yg best. baru layan. huhuhu...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

FAW berkata...

ps3 pun belum beli...ish ish ish.

Robocop berkata...

Thank you for your comment on my blog. I highly appreciate your support. If you would like Google AdSense (to increase traffic with SEO) please send me an email. Use the free advertising form. Follow the terms and conditions.

fArAh07 berkata...

woo
sgt bsedia
xD

rizfara berkata...

agaknya baper harga di m'sia

Edible

Hans berkata...

belikan aku satu syuk sempena hari lahir aku yg bakal tiba nih
ekekkekeke

Hidayah Shukor berkata...

kalo abg ngan adk H tengok nie,
x keruan jdnya,haha..

░♥si lampu neon♥░ berkata...

waahh tak sempat menyempat nak beli ps4..karang dah ps 8 pulak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...