Selasa, 3 Mei 2011

Director Fast Five Ready Next Project !!

Share
Baru tayangkan Fast Five dah ready nak buat yang ke-6
Dasyat-dasyat.. Apa yang pasti Director kata 100% 
akan ada film yang ke-6 untuk film ni.. YEAH !!

Behind The Scene
Film Review Overall :
Director film Fast Furious ni Justin Lin
Writer-nye Chris Morgan & sinimatografi Stephen F.Windon.
Pelakon star film ni x lain lagi adalah Vin Diesel merangkap
producer lagi.. NICE.. Buget film ni 125 Juta Durasi masa 130 min..

Cerita kerata macam ni memang kegemaran aku lah..
Lagi2 ada mamat Sung Kang a.k.a Han..
Memang stylo lah.. apa2 pon cerita ni memang best..
Korang kena layan, jangan risau cerita ni x der history link
dengan previous story cuma dia reunion kan all-star film ni..
Yang x tengok film sebelum ni agak kurang kenal lah nanti..

8 comments:

aqmalazmi berkata...

nak g tengok........heeee

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

kena g tgk Fast 5 ni... ^_^

hans berkata...

dah lama dah tgok
hohoh

Shamsuddin Amin berkata...

kene tgok ni...
nampak cam best je... LoL

Hafiy Johari berkata...

wayang hari ni,.
tapi sayang taleh tengok.. cit..

Firdaus Kasim berkata...

baru sy taw ada movie nie.. thanks ya

Entri best:
Apa Itu SPAM?

Miss Tira berkata...

Tira baru lepas tengok cerita ni. Best rasa nak tengok lagi sekali je.

Happy Fibi (◕‿◕✿) berkata...

Pasti keren ni film..
Ada Vin Diesel, ya??
Wwah,, wajib tonton, ni ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...