Ahad, 27 Mac 2011

EARTH HOUR

Share
Tutup lampu buat unggun api
Adakah ni earth hour ??
Apa yang anda buat bila Earth Hour
Mari kita tinjau apa yang mereka buat..
Kesimpulan adalah di tangan anda..
Jika anda sayangkan bumi support Earth Hour..

Laptop sudah di charge and bermain game
Adakah ini earth hour ??

Membuka komputer ( Uik guna lighter untuk hidupkan PC )
Adakan ini earth hour ??

Earth hour bermula 8.30 dalam durasi 1 jam
Adakah ini earth hour ??

15 comments:

Syuxer Melankolia berkata...

Aku macam x nak support je earth hour ni..cam x mendatangkan efek je..nak bagi efek besar,kilang2 besar kena bagi cuti sehari dalam sebulan dari mengeluarkan asap..lilin bebaskan asap,ada orang akan isap rokok..huhu..apapun benda ni bagus gak.cam kesedaran diperingkat awal..manala tau ia akan jadi budaya kelak kan

Syuk Ry berkata...

erm ada butul yer jugak..
tp ak still support..
klo ak der kilang leh ar nnt ak ttp kilang seari.. :D

iday berkata...

td time pergi mcd,,pelik naper bergelap,,,lampu adalar,,tapi tak seterang & cerah seperti biasa,,,baru teringat earth hour,,hehehe

Asyraf Camaro berkata...

satu jam je ade ke efek??

影の嵐 berkata...

hekeleh lu bro..sambut earth hour..tapi ingat wa tak nampak lu hisap rokok duk cemar udara..EARTH HOUR KE TU?? DOK SOKONG LA SANGAT!!!

Syuk Ry berkata...

bro.. der ker gua isap rokok ni..
lu wat citer lah kat cni..

little cart00n berkata...

bukan senang nk tgk umah bergelap semalam!selalu terang berderang je..
hahha

menusuk hati berkata...

earth hour,sejam je..memanglh effct kurang..huhu..

IrfanzBlog berkata...

earth hour effect mungkin kurang tp paling kurang pun ada juga usaha..

Syuk Ry berkata...

Ikut individu jugak..
sape rase nk skong.. skong lah yek..

perondajaketbiru74 berkata...

hmmmm gu tgh melalak kat karaoke time ni...

gabanMorka berkata...

aku perasan background youtube jadi hitam time earth hour

Nur Misnan berkata...

hmmm... laptop ke apa ker
asalkan ada light bukan di kira
earth hour..
last year aku buat
tapi this year terbabas... tgh sedap
tgk tv... hu3

.:iEyaaYaya:. berkata...

x ramai yg support earth hour ni kan?

http://www.facebook.com/pages/Twins-blog/108845062528635

K2r~90 berkata...

aq sedey kalo orng tanye aq 'weh ape gunenye kite jont canada nye idea neh? n ape y bagus earth hour?'

terase macam nak terajang je seko2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...