Jumaat, 18 Mac 2011

Dragon Age : 2

Share
GAMERZ CORNER
Ni semua pence lah ni.. Kalau x, aku x ketagihan ni..
Game ni kalau dah start main memang x leh nak berenti..
First version aku main Dragon Age Origin,
Seminggu betol aku depan PC.. 
Yang ni aku x taw lah kan.. ahak2..
Punce ni member aku lah ni beli game ni.. 
ZAINI kau lah puncer.. LOL 
Aku nak beli tapi hold dulu sebab dah nak FINAL EXAM..
Tapi mamat 2 dah beli aku install jak ar, haha..


Game epic ni terbaek aku cakap.. 
Jagan risau yang second punyer lagi best..
N saper2 x ada grafik card pon buley main.. NO HAL..
Plot game pon menarik sebelum ni pasal Grey Warden..
Sekarang ni pasal Slavery, percaye lah cakap aku, BEST..
Kite review sikit game dragon age : 2

Ni preview macam mana nak up kan skill point..

Game mode preview.. 

Movie mode priview.. IN HD beb.. YEAY !!

10 comments:

Mohd Zulhelmi aka JUL aka JUMI berkata...

x payah grapik card ke?? nak install kat laptop aku leh? chipset je.

Jue berkata...

setadi.. setadi.. jgn asyik main game jekk.. kuikui

Syuk Ry berkata...

boley.. instal.. instal..

Norasikin berkata...

Game, game jugak, study jangan lupa. Banyak lagi masa nak main abih belajar nanti

Kimaizura berkata...

ahh ko.. dan2 jep pc xde graphic card boley main game ni..
pc ko pn lag time main.. zZz

Mark Zukerberg berkata...

Shukry I LIKE Prof fcbook awk disini
Dptkn Vote dr rakan2.. Vote trbyak akn dpt hadiah..

http://hotornotty.blogspot.com/2011/03/syukry.html

Syuk Ry berkata...

seman si montel a.k.a qayum..
kecoh2 aper ko kat sini x dpt tangled HD diam jak lah.. ahak2.. :D

Kimaizura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kimaizura berkata...

shiby-oit tol...!!
meh ah bg...!! =)

Adzriel AB berkata...

akak pun dah malas gak ni.. aduhai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...