Khamis, 10 Mac 2011

Jom Ke PANTAI MORIB !!!

Share JOM JOIN!!
Hari ni kiter relex2 minda jap kite pergi PANTAI MORIB..
Sebenarnye lambat update ni, Huhu.. Takper2 layan jak..
Ni sebenarnya assignment utk tugasan kumpulan..
Subjek Pemikiran Kreatif.. Kirenye kene buat kerja sukarera..
Kami plan pada hari Jumaat.. Lepas Solat utk ke sana..

Kami berkumpul dulu kat UNITEN, Bincang2 dulu nak ikut jalan mane..
Maklum la, bukan yer semua taw jalan nak pegi sane..
Ape2 pon kami still sempat bergamba.. ahak2.. okey camera ada 2 jak..
Memandang kan kami x ade professional photographer, so layan jak la
Gamba yang kurang cantek ni.. 

Tempat di mana kami berkumpul

Setelah berbincang kami pon buat la kata putus siapa yang leading..
Aper lagi.. JOM! Perjalanan mengambil masa lebih kurang 30 min..
Setengah jam dari UNITEN yek.. Ader gak yang tertinggal mase konvoi..
Takper2 sebab kami semua selamat sampai kat MORIB yer.. 
X ader sowang pon yang sesat dalam konvoi 2.. 
Citer sikit, kami wat sukerela kutip sampah jak pon..
Tapi memandangkan PANTAI MORIB ajak bersih dah sekarang.. 
Kirenya kami x banyak kerja sanggat la sebenarnya.. 
Aku main snap2 jak la.. Kiter layan sikit snap2 gamba yang ader.. 

Mamat baju hijau tu name hussin..
sebut btol2 yek Husssssinnnn...

NI la pemandangan morib.. ni belum air pasang lagi yek..

Ni la orang2 yang melibatkan diri utk kutip sampah kat morib

Ni lepas habis tangkap gamba ramai2 kire yer nak balek la kan,,
Tapi aku muskil yer tengah kami sembang2 jap tibe-tibe..
Kami terlihat satu group kerate lambai kat kami.. 
Aku pon pikir awal gak dia orang gerak.. Pas 2 lacture aku plak..
Dia pon lambai, then semue yang konvoi tadi lambai sebab nak balik..
APAKAH KAMI DI TINGGALKAN !!!!
Kalau kami x taw jalan memang kami sesat la.. ADOI..
Tapi nasib baek kami tahu jalan., Member gua punye kampung
Dekat area 2 jugak so x der la panik sanggat.. 
Ape lagi sambung snap2 gamba la.. kali ni gamba matahari terbenam..
Memang feel betol melihat matahari terbenam.. TERBAEK..
Saper2 nak rase buley la pergi di pantai2 yang berdekatan anda..
Okey aku rase tu sahaje tok entry ni.. aper2 pon layan gamba last ni..
ENJOY!!

Pengalaman INDAH kami di morib..

8 comments:

hana berkata...

bes nye gi pantai..
heheh...
dah lame asenye x mandi pantai..

Adzriel AB berkata...

wah...boleh le cuti sekolah ni ronda2 sana kan.

NurSya berkata...

waaaaaaa..nmpak memnarik..program utk koQ ke??? :)

Syuk Ry berkata...

bkan2.. program ni khas utk asignment kite org..

Adlan Solis berkata...

teringin nak g pantai^^

coratcoret berkata...

Assalamu'alaikum.
Ade lagi tak ketam kat Morib ni, dulu banyak anak ketam kat pasir dia.

Fizalinolie berkata...

496, saya follow awak... Best nyer pegi pantai. Hurmmm...Teringat masa kat u... Kehidupan di u memang banyak kenangan terutamanya time wat assignment.. Hehehe. Apa2 pun slamat berkenalan Syuk Ry. Keep in touch :)

juanita berkata...

Lamannyeeee tidak ke pantai morib..
rindu kenangann...

www.tetikusrusak.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...