Khamis, 24 Mac 2011

SPM : Teringat Aku Time Form 5 Dulu

Share Result SPM dah keluar
Tahniah diucapkan kepada yang berjaya..
Aku ni dah menanjung dekat UNITEN dah pon..
Menggambil Degree dalam bidang Graphic and Multimedia..
Tapi bila sebut pasal SPM teringat pulak aku masa zaman
Dahulu kala.. Ahak2.. Seronok jugak dulu spent masa..

Banyak kenangan and cerita2 masa aku form 5..
Kalau nak cerita semua memang novel lah jadinya nanti..
Ringkasnya dulu aku ni kaki ponteng jugak.. HAHA..
Aku dulu PRS ( pembimbing rakan sebaya )
Apa aku buat, hari2 aku lepak kat bilik PRS..
Saje sebok2 kan diri kat sane, padehal x nak masuk class..

Dalam class aku ada 3 sahaja yang menanjung ke UNITEN
Bnyak juga Lawatan2, Jamuan, Bengkel cemerlang,
Ader jugak aku pegi bengkel bebudak bermasalah..
Tapi musykil yer aku bukan yer bermasalah, asal tergolong jugak..
Tak faham betol. Mungkin warden tak puas hati dengan aku kot..
Kat sini jugak lah aku jupa minat aku dalam bidang Short Film..
Beberape video juga berjaya dihasilkan.
1. Video Promo PRS
2. Trailer PRS
3. Penutup bengkel cemerlang 1
4. Video Penuh BCB ( Bengkel Cemerlang Bersama )

Ni kire exam tiket lah ni.. 
Sebetulnya aku mana belajar sangat masa SPM,
Sekarang pon sama jugak.. Aku bab2 belajar memang kurang..
Salah seorang student yang mengambil 12 mata pelajaran SPM.
Result x cemerlang mana pon 4A semue B n 2C Kimia and +math..
Ni sebelum tamat cerita aku ada sikit gamba..
Ni hasil SENI drawing aku untuk paper SENI SPM..

x ada lah menarik sangat.. Kira nampak jugak lah rame-rame.
Tajuk soalan ni : Lukiskan rama-rama dari sebuah lensa kamera

12 comments:

cik azeya berkata...

dulu selalu lepak dekat bilik quarter master. pengawas bilik sukan. lepak. tidur tidur. cool. tak ya g kelasss. lepas tu padan muke result rentung. hangit. hahaha.

corat-coret-anak-muda berkata...

4 A kau kata tak cemerlang tak dapat D pulak tu hihi.
Beza bebeno dengan keputusan saya hihi.

kyo_9 berkata...

pergh.. mantap giler join PRS..
ak dulu nk join x dpt -_-"

apik pehe berkata...

hahaha..btol2 gambar tu dari lensa kamera..hehe

cIk IRa NuR HeaRT berkata...

wah!! same la ira...suke lepak bilik prs...konon2 nk wt keje...cikgu tnye,ckp je xd kls..hehe...tp kerana bilik prs la,pengetua sebut di perhimpunan...muke ira n membe2 dh tebal 10inci :)
btw,canteks la lukisan!!

-ilhamArman- berkata...

bagi aku.. lukisan ko dah cantik kot.. lum tgk lagi lukisan aku.. orang lide kering kot!.. hahaha

Syuk Ry berkata...

ahak2... lukisan aku ni baser2 ajer..
N klau nak taw member2 ku.. bilik PRS la pling best nk ponteng..

cIk IRa NuR HeaRT berkata...

eden sokong!! ^_^

NURSYAZWANI ZAINAL berkata...

cantik lukisan tu...(^^,)

surayamohamad berkata...

hik hik, xpernah dan xterpikir nak join prs dulu =)

Syuk Ry berkata...

makasih atas pujian kat lukisan 2..
and saper x terpikir nk jady PRD aper lagi.. ni lah masenya..

Syuxer Melankolia berkata...

Dari melukis ke bidang graphic dan multimedia,bagus u punye plan masa depan memang akan cerah coz disertai dengan minat..InsyaAllah konfirm berjaya kelak..:)..apa-apa cita2 u?(ceh cam tnya cam cikgu plak hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...