Jumaat, 25 Mac 2011

HACKER

Share

VERSION 2
Selepas kejayaan Escape Plan muncul short film baru.
Bertajuk HACKER arahan aku sendiri..
Shot film ini lahir atas permintaan UNITEN sendiri,
Meminta kami menghasilkan Video Promo..
Video Promo tu akan di gunakan untuk Road Show, DLL..
*DLL = Dan lain-lain lagi

Kira video yang dihasilkan adalah untuk kegunaan mereka..
Ramai yang mungkin cakap video ni adalah remake Escapa Plan..
Sebenarnya kami telah merombak semula storyboard asal..
Perubahan yang drastik atas nasihat2 pihak UNITEN sendiri..
Dengan perubahan drastik, projek ni telah ditunda hampir 1 Bulan..
Penundaan juga atas faktor2 peribadi yang menyentuh aspek Hak..

Penundaan untuk menyusun semula storyboard..
Pertukaran watak juga punca penundaan pengambaran..
Walaubagaimanapun kami dapat siapkan version 1..
Version 1 disiapkan atas desakan orang atasan..
Version 2 menyusul kemudiannya. 
Version 2 adalah suntingan kali kedua atas foktor2 lain..
Tajuk tidak akan di ubah selagi effect belum dimasukkan..

Insyaalah akan disiapkan dalam masa terdekat..
Parah otak jugak buat short film ni..
First time aku buat semua benda , 
and aku siapkan video ni bukan untuk calang2 orang punya..
Sah demand perfect work.. Apa2 pon ni pengalaman aku..
layan sikit belakang tabir HACKER..

Salah satu pengambaran kat UNITEN guna bas tu..
bas driver per lagi dah action jalan ler.. hehe..
*kami menjalankan pengambaran di KTM serdang juga

Rakan belakang tabir yang banyak membantu..
sebalah kiri tu pelakon baru kami.. 

Sedikit photoshot untok artis2..
Nak dijadikan poster la kate kan..

7 comments:

hafiz hafizol berkata...

wau.. HACKERS... bila ank ditayangkan??? xsabar I nak tengok U... MIahahaha....

hafiz hafizol berkata...

*nak

Omar berkata...

dari bas tu, nampak macam short film ni menarik.. nanti kalau dah release, tlg bagitau..

NuReLLe berkata...

wahhhhh...nak pelakon tambahan tak???jadi pokok pun bolehhhh...:D


Nota Kaki : Vlog bulu mata palsu bak unta yang menawan

Mohd Shukri Fadzillah berkata...

suda launch kasi update aku bro. nais

Syuk Ry berkata...

engak bisa release kerna..
kerna ini adalah video UNITEN..
contract : No Publishing..

miejigsaw berkata...

siapa character2 hacker kat filem ni...nama aku ada ke? Ha3 gurau. Tapi kalau nama xshimex tiada mmg tak boleh la bikin filem ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...