Khamis, 28 Julai 2011

Battleship Trailer 2012

Share
Tak sangka game board ini telah diadaptasikan
menjadi sebuah movie.. Betul ke tak kita tunggu 2012..
Tapi yang penting dia orang dah keluarkan trailer dulu..
Nampak macam gempak.. JOM kita try layan sikit..

Nampak macam best lah jugak..
Kita tunggu trailer yang official punya nanti..
Tapi harapnya jangan lah pulak kena tipu dengan trailer..
Sebab biasa trailer memang best cerita dia out..

Dan kesempatan ini juga nak kasi tahu kat reader..
Mungkin start minggu ini sampai bulan 8
saya agak slow sedikit meng-update blog
berikutan assignment yang menggunung.. HUHU..
and minggu ni pulak kesihatan terganggu..
Aish apa boleh buat kali ni aku rase yang agak worst..
Ni kes tak jaga kesihatan lah ni.. HUHU.. ahuk.. ahuk..
Takper2 update blog tetap update.. YEAH !!..

1 comments:

Hans berkata...

wajibla aku tgok
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...