Ahad, 3 April 2011

ONE PIECE NEW WORLD

Share ONE PIECE
Sempena aku bercuti aku sememangnya blur..
Blur nak buat apa kat rumah. Keseorangan sahaja..
Apa lagi One Piece Marathon.. Memang best lah..
Lebih kurang 492 Episode yang terbaru.. Movie ada 10..
Cerita ini sangat kelakar dan sengal memang layan..

Carta Plot Watak One Piece
Carta ini telah di buat 100% oleh aku dengan menggabungkan
Gamba2 yang ada.. Dengan sedikit kajian. 
Carta mengambil masa 8 Jam untuk siap.. 
Sedikit Sinopsis untuk One Piece.. Mengisahkan Luffy
Budak Getah menjadi lanun demi mengejar cita-cita untuk
Mencari harta karun One Piece.. Bersama rakan2
juga memburu cita-cita mereka..
Kalau nak tegok cerita ni boleh bukak Astro Ceria 611
Pada hari isnin - jumaat jam 12.00 tengah hari
Ulangan pada jam 12.30 malam..

24 comments:

Cik NurulZaty berkata...

one piece? hehe

rmai suke cite ni

tpi sy x suke pon...

OhBelChantik berkata...

bertanyakan boleh?download one piece kat mana?

Syuk Ry berkata...

download kar animetake.com

OhBelChantik berkata...

tenkiu2..

Syuk Ry berkata...

u are most then welcome.. :D

Orange berkata...

Ada versi yang full ke bro...bp episod dlm koleksi hehehe...

SHaFiQ ZaiNaL berkata...

terbek bro... aku xde ikut sngt.. tapi one piece mmng best r...

aiman rashidd berkata...

heyyyyy thanks for the wish :)

happy watching :) enjoy your anime marathon :D

one piece :p HAAAA

Umairah Mn berkata...

one piece ? Two piece ada ? HEEE

AISHA INANI berkata...

ya allahhhhhhhhhh!
aku slau bergadoh dgn adik aku pasal citer nih.
kalo mengadap, tak reti bgn.
bangsat jek perangai.........

tp ye lah minat lelaki kann. hmm hmm

-aqmalazmi- berkata...

pehhh one piece doe...
actaully tak minat pon..
heeeeee
(dangar macam minat an)
:D
peace

AiDa AzRyN berkata...

layannnnnnnnnn.. ;p

Syuk Ry berkata...

layaaannn...

Addam Juhari berkata...

banyak dalam hardisk, tapi tak tergerak nak nengok.

Erry berkata...

aku x pernah layan citer nih.. cuma ada dlm game kot.. power2...

Syuk Ry berkata...

klo game gua tgah lyan brotherhood ngn men dragon age 2.. dragon age 2 ak rase dh 10 kali ulang dh.. haha..

Nur Farah Hani berkata...

waaaaaaaa.. cam best jerk citer dia.. uhuhu.. tapi tak pernah tengok pun..

apik pehe berkata...

wahhh..hebat2 dapat wat plot sendiri..hehe..apik pon kurang paham gak dengan citer one piece tu..tp mmg best jalan citer dia..hahaha

pelangi tomey berkata...

owh one piece nye fan lah.. haha okkay bagus lah tue membaca budaya kita.. hehe

IntanBerlian berkata...

wee i'm one piece fan tooo! huhu terbaiklah chart tu.haha.

IntanBerlian berkata...

well i love zorro. haha. supercool. tapikan of kos luffy still paling cool.

Kelapa Goreng berkata...

klau aku bagi kau hd 1T,kau blh tlg penuhkn dgn semua cerita n movie OP ni x?

Unknown berkata...

npe ek astro ceria xtayang smpai episode sterusnye ek?smpai dkt budak si apis dgn naga tu..pap2 nk tgk sambungan time diorg da smpai grandline astro ceria da x tyang da,sbaliknye die ulang mule2 blik..tnsion plak tggu episode bru x tnjuk2 jgk.

gold bird berkata...

haha...aku mmg minat cter ni...dulu aku ade episod dia dri epsod 1-400....tp dah hilang sbb hard disk aku kena virus....nk tgok...bleh tgk kat link ni....hehe

http://www1.watchop.com/page/one-piece-episodes-english-subbed/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...