Sabtu, 23 April 2011

What Make Chrup Chrup Best 2 ME !!

Share Simple ajer.. Share link dapat income..
and paling best aku x taw kenapa seronok
sanggat update link.. Kat blog side kanan ni..
Rasa macam menarik giler..
Kadang2 ada juga promo chrup chrup ni menarik minat aku..

Sekarang yang tengah HOT kat chrup chrup
Contest THE GREAT CHURPCHURP RACE
Menarik jugak invite member dapat point..
So saper2 collect point tinggi berpeluang menang lah..
yang lagi best invite member dapat RM 1..
So kalau x menang leh dapat duit..
Link per click pon dapat point + dapat jugak income..
MEMANG BERBALOI..
Ni lah hadiah yer !!



Register NOW
Kalau yang dah register JOM kiter RACE
YEAH!!
p/s : Aku x taw nak update pasal aper..
         so ni pon jadi lah.. :D

6 comments:

Akeyla Frr . berkata...

HEEE . MALAS LAH NAK BUAT , NUFF LAH ?
HEARTBEAT LAH ? AIGOO , HAHAHA

Arpiiz berkata...

malas pulak nak promote churp2 race tu, kalau rajin boleh gak dapat income..huhuhu

Syat0za Zai berkata...

den tak rajin! >_<:

Wanzi berkata...

tahniah kerana joint churp-churp... kita gempur ramai2

saya_arief berkata...

churp2..
kadang2 rajin.
kadang2 malas.
:D

Ewan berkata...

churp2?? maybe next time la join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...