Jumaat, 29 April 2011

ZOO Negara

Share Cuti semesta kali ni memang BEST !!
Biasa aku cuti makan tidow.. makan tidow..
Bangun refresh Facebook dengan Blog jer..
Tapi cuti kali ni macam2 benda aku buat..
Keluar jalan memang selalu , buat projek untuk wedding..
Memang membuzykan diri betol lah..

Macam mana boleh pegi ZOO ni ?
Alkisah aku ajak Syahira keluar,
Dalam otak aku pikir pegi tegok wayang ker kan..
Last2 idea pegi ZOO.. HAHA layan..
Last pegi mase zaman kanak2 lah kot..
Ikot lawatan sekolah.. Sekarang buat lawatan sendiri..

Kali ni pegi sendiri la pulak.. 6 orang yang pegi..
Yang jadi guider kite orang hari tu Syuhada..
Kira semua yang pegi member2 awek aku jak lah..
Apa2 pon memang terbaik hari tu..
Layan sikit gamba ZOO huhu..

Aku nak singa la bukan si swap ni..
Adey singa.. singa.. time aku pegi time tu la singa tu tidow
Ni lah muka x dapat tegok singa.. :3
Happy tol dia.. huhu
Cam menarik jak gule2 2... huhu..

3 comments:

Khairil berkata...

Oohh..lama dah tak pergi zoo negara ni...

Arpiiz berkata...

ye, saya pun dah lama tak pergi zoo negara ni..huu

Farid bin Aspar berkata...

Gi la wat volunteer.. lagi best... hehe...

cadangan daripada Minda Insan - Zoo Negara Part 1. terima kasih. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...