Jumaat, 15 April 2011

Journey to The East

Share
Kanan sekali adalah saudara kepada rakan di tengah
( Hentian Bentong )
Ini adalah ahli2 rombongan..
Yang terlibat sepatutnya 4 orang..
Agak kecewa apabila 2 orang sahaja yang terlibat..

Kali ni kami mendapat tugasan Wedding..
Lokasi kami adalah di pahang..
Perjalanan kami bermula dari Gombak..
Macam biasa lah banyak jugak pit stop..
Ala2 macam nak berjalan jauh lah sangatkan..

Perhentian pertama di Bentong..
Perhentian kedua ni Lancang..
Kami akan berada di sana dalam 5 hari..
Pengambaran video dan photo akan bermula
dari malam pernikahan sehingga persandingan..
Doakan kelancaran dalam tugas kami..

3 comments:

Journey of Youth berkata...

korang journey to the east nie nak ambil pe lak?kitab gak ke?hahaha

MAPPIAU berkata...

mudahan segala urusan anda dipermudahkan yea :))

Jue berkata...

semoga sumenye berjalan ngan lancar, dan selamat pergi dan blk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...