Khamis, 25 Ogos 2011

My New Headphones !! YEAY

Share
Ni lah Headphones aku.. Ehem bukan yang baru..
Ni yang aku pakai sebelum ni punya..
Hehe style kan.. memang ar style..
Tapi dah ramai start pakai, so tak style dah..
Apa lagi aku plan tukar baru lah.. HAHA..


PILIHAN PERTAMA
Gua ada rancangan nak beli Dr.Dre ni..
HEHE tapi kalau ori tak mampu jack.. miskin bandar aku nanti..
Ada jumpa yang tak ori.. tapi bila aku belek2..
Aise penutup telinga dia leader ( kulit / a.k.a not ori : pvc )
Tak selesa lah kalau aku pakai.. Cari lain lah..

PILIHAN KEDUA
Ni yang aku paling suka.. hehe.. Tapi color hijau.. =,="
Saja nak color merah nak kasi matching dengan
iPad, Cellphone, and Laptop DELL aku..
Aise kalau merah tahun lepas lagi aku dah beli..
Tak apa.. berfikir dulu.. ... ... ... ... ... ... ... ...
Ermm gaming set + dressing code = LOL
Haha kalau LOL memang terus beli lah kan..
Baru uniq sikit.. So ni dia headphone baru aku..
RAZER ORCA HEADPHONE !!

6 comments:

Dunia CMRatu berkata...

fuh, makin lama makin cangih tak mampu nak ikut..

cik dot berkata...

smarties.. ^^~

ann dhaniah berkata...

pergh! style la kaler merah tu! nk 1! :D

Syuk Ry berkata...

style kn color merah.. huhu..

Hans berkata...

ko nak tukar lagi?
wahhh
dasyat

Syuk Ry berkata...

Ahak2.. Tukar bro.. Nk raye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...