Ahad, 14 Ogos 2011

Dr. Dre Beats Headphones

Share
Ni dia HEADPHONES terbaik generasi ni..
Sebelum ni mungkin anda meminati RAZER..
Apa kata anda try Dr. Dre Beats pula..
Sangat ringan dan selesa bila dipakai..
Dengan bunyi bass yang terbaik..



Product yang exclusive tahun ini..
Headphones ini dicipta untuk menghasilkan bunyi bass
yang terbaik apabila memainkan lagu..
Headphones Dr.Dre ini juga telah di angkat oleh Apple
sebagai Add-on recommended mereka untuk
iPod , iPhone dan iPad dengan harga RM 1,299.00
untuk 1 Dr. Dre Solo HD Headphones..

What The RM 1K ++ ??
Seriously MAHAL DOW!! tapi aku minat giler ow
design ni.. sebab dia color merah.. HEHE
Okey2 Dia ada 6 jenis kesemuanya untuk OVER-EAR..
and semua harga2 ni aku dah tengok dekat official site..
Lebih lanjut CLICK laman web ini : Dr.Dre Beats
1. Studio
2.Beats Pro
3.Solo
4.Solo HD

5.Solo HD ( RED version )

6.Just Beats Solo

2 comments:

Hans berkata...

belikan aku 1
hehehehe

Syuk Ry berkata...

perg,, mmg ak mampu btol nk bli bnde ni.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...