Rabu, 25 April 2012

Sertai P1 " i-punya "

Share
Kepada pengguna - pengguna internet sekalian.. Jom beralih
menggunakan P1 WiMAX dan anda layak menyertai pertandingan
" i-punya" untuk peluang memenangi Volkswagen Golf TSI..

Jangan risau jika anda tidak menang kereta itu sebab memang
kereta itu " i-punya" HUHU.. Masih ada hadiah2 lain menanti
anda seperti Galaxy Note, Samsung Camera dan X-speaker..

Kalau tidak menang juga macam mana ??
Tunggu Pertandingan " i-punya 2"  lah pulak jawapnya..
Tapi sebenarnya anda dikira pemenang juga.. Tak Percaya ?
" Alah Membeli Menang Memakai "
Sebab P1 sentiasa memberikan kepada pengguna mereka
yang terbaik sebab saya juga salah seorang penggunanya..

Jadi kepada yang ingin mencuba P1 WiMAX silalah berkunjung
ke booth P1 berdekatan anda atau click P1 WiMAX untuk
tempahan secara online. Kepada yang sudah berdaftar menjadi
pengguna TAHNIAH dan terus menyokong P1 ..

Nak sertainya sangat mudah :
1. Daftar P1
2. Buat akaun Self Care di laman web P1
3. Lengkapkan maklumat peribadi dan jawab 1 soalan mudah
4. Hantar
5. Sambung ber-Facebook
6. Jangan lupa bayar Bill

p/s : Sebenarnya aku ada buat survey P1 hari itu.. So ada soalan
macam mana nak buat P1 menjadi tarikan kepada pengguna
so aku jawaplah buat pertandingan.. Tak sangka pertandingan
dia gempak giler.. HUHU TERBAIK !!

2 comments:

Rai berkata...

comel la kale purple tu kan.. kat area rumah tu yg gleme unifi.. P1 pun not bad jugak..tapi saya tetap setia dengan maxis..kenapa tah..haha

Syuk Ry berkata...

purple mmg cumil pn.. hehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...