Selasa, 7 Februari 2012

Facebook : Gambar yang di-DELETE masih ada

Share
Facebook masih menaik taraf sistem men-delete back-up file
secara terus apabila pengguna membuang gambar atau video
di Facebook ..

Jika anda menpunyai direct link kepada gambar tersebut
anda boleh gunakan untuk melihat gambar tersebut walaupun
pengguna tersebut telah men-delete 3 tahun sebelumnya..
Ini bererti gambar yang anda telah delete masih boleh
di access oleh orang lain jika mereka menyimpan link anda..

7 comments:

Kama Irahsa berkata...

xde isitlah delete di alam maya. hehe..

Hans berkata...

wah
bahaya tul

Syuk Ry berkata...

mmg bahaye..

Daya Aziz berkata...

bahaya nye kalau camtu,

dayah berkata...

mn button dislike ney..almk..berjg2 ler

Syuk Ry berkata...

buton dslike mmg x der lah..

Sky Before Pinky berkata...

kalau gitu...camne nak hapuskan smua tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...