Sabtu, 22 Oktober 2011

sony : VEGAS PRO 11

Share
Ni dia software yang best untuk edit video..
Sebelum ni aku pakai VEGAS PRO 10..
Tak lama lagi boleh aku update version 11 pula..
Jom kita layan sikit apa sofware baru ni boleh buat..

Feature VEGAS PRO 11
1. Precise editing tools
Edit SD, HD, atau video 3D dengan fungsi drag-and-drop,
multicamera , 32-bit pemprosesan video, penstabilan video,
Support HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM / HDCAM SR,
serta penyeragaman dan pembaikan A / V .

2. Stereoscopic 3D editing
Buat projek 3D menakjubkan stereoskopik dengan mudah dan ketangkasan yang sama sebagai aliran kerja Vegas Pro 2D. Vegas Pro 11 menyediakan keupayaan dengan mudah mengimport, menyesuaikan, mengedit, pratonton, dan output media 3D stereoskopik - semua menggunakan standard industri format penyampaian profesional termasuk fail tunggal atau dua dengan bahagian atas sebelah-menyebelah, / bawah, atau baris-gilir coding. Anaglyphic pemantauan dan output juga disokong.

3. NewBlue Titler Pro

Buat tajuk 3D dengan Titler Pro,
titler baru yang luar biasa dari NewBlueFX.
Titler Pro membolehkan pengguna untuk
menambah animasi, template profesional,
dan kesan kepada hasil kerja.







4. Superior kawalan audio
Akses trek audio yang tidak terhad,
24-bit/192 kHz, punch-dalam rakaman,
5.1 surrounding, automasi kesan,
real-time audio seperti EQ, dan banyak lagi.
Pemprosesan audio dan pilihan campuran
dengan disokong  VST audio plug-in.




5. Blu-ray Disc™ authoring and Professional 32, 64-bit

7. Broad format sokongan
Menyokong format terbaru camcorder profesional termasuk
XDCAM, NXCAM, AVCHD, dan RED.
Vegas Pro 11 juga menyokong untuk imej-imej
 lebih besar daripada satu gigapixel dalam resolusi.

4 comments:

HeiYzZ RoSLaN berkata...

kompem aku nak guna..ada stablizer tu..

Syuk Ry berkata...

haha.. bgos2..

Mohd Zulhelmi aka JUL aka JUMI berkata...

nakk..! boleh?

Syuk Ry berkata...

bley jer zul.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...