Selasa, 25 Januari 2011

WARGGGG!!! DrBook Betol Ader la Shial...

Share DrBOOK ??
Giler ar.. ak x taw la saper nk register lu..
Cepat angkat tangan saper nk join Drbook..
HAHA.. uik ader yg angkat tangan..
Ceh patut la Drbook akan d lancarkan..
Per agak2 aper yg best x kalo Drbook ni betol2 ader..


Kiter start ngn ni lu..

FB comment psal DrBook

KOSMO tah saper edit.. STYL

Ni ak muskil giler.. siap countdown bagai lagi ni..
CLICK kat link bwah ni klo x cayer

http://www.drbook2u.com/

Tol ker ni.. der ker programmer yg leh berkerje tok Drbook..
Tp klo x der pn bender2 ni sumpah styl..
Pandai plak dier cari domain Drbook ni yek.. huhu..
Ahak2 okey2 pas  ni semue.. 2 FEBRUARI ni pakat2 la
Ngan semue orang kanpong, jiran2, sedare belah mak ayah,
Member, Mak cik2, Pak cik2 semue la sekaly..
Register account DrBook.. Klo der la kn..
JOM!!..

16 comments:

good_boy berkata...

hahahaha...target die mesti 40 juta pengguna..
tapi maybe 40 kot..
cam 2 alam ;)

Syuk Ry berkata...

ahak2... tah smpai ker x la
target 2.. :D

wanacesh berkata...

i-yu,,,x hbis2 nk buat gempak la dia tu,,anway,,tnggu fbook btul tutp bru kter register ia,,,itupun kalo best la ha3,,

A ShOulDer To Me To CrY oN,,: Pergaduhan adik beradik paling TOP di Malaysia!!

Syuk Ry berkata...

ahak2...
tol2.. tp ak rase ak x nk register..
bek men myspace ker kn.. :D

amry berkata...

hahaha..gambar FB yang first tu kelakar bai...mark cakap melayu. hahahah

Dr R ni suka betul la buat fenomena..jangankisah 2 alam berulang dah laa Drrrr

amie berkata...

hahaha..hari2 aku lalu depan kedai dia bro..dah naik jemu menengok picture dia..tu tak kira yg lain lagi, dengan nak keluaq parking siap bodyguard kena tahan kereta yang lalu lalang..kalau dapat jadi YB ka..aku tatau la..hehe..tapi kalau best drbook2u.com neh..mesti gempak la..tapi jgn la dia dok asyik jual produk dlm tu plak.

Syuk Ry berkata...

ahak.. klo der jual produk gak..
mmg best sgt la jdy yer drbook 2..
:P

Pink Diva berkata...

Salam..

Its only a mere rumor..
FB wont be end..

thanx for visiting ..

Syuk Ry berkata...

Ow yer ker.. :D
tp x tringin nk join Drbook ka..
haha..

Piah Becok berkata...

muahahahaaha.. kompom piah tak join. fb pun layan takde feeling kikiki... siap rase cam nak tutup je akaun fb tu tapi hasrat itu terbantut akhirnya... :p

Syuk Ry berkata...

ahak2.. tkper2 kter guner blogger
lgi best.. yer x.. :D

LolliPop duDe berkata...

nama je pon dah huduh gila.
dah macam website untuk pakar sakit tuan & puan pun ada.
haha!

Syuk Ry berkata...

ahak2... yer x yer la kn..
hahaha...

Zueriya berkata...

funny! :)

RubyZ berkata...

programmer dr rozmey mmg terror n mantap...dari segi kerja mmg selut la..cuma nak sama mcam FB xmungkin kot..seiras maybe..eheheeeee

ruzaini radzi berkata...

hehe betol ke ni bro???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...