Jumaat, 1 Julai 2011

Angry Bird Rio !!

Share
Sekarang ni aku tengah ketagihan game ni..
Sebelum ni aku ingatkan apa benda la lastik2 burung ni..
Pastu ramai pulak yang main game ni..
Kalau aku keluar mane2 ader jer yang main game ni
Guna tablet or iPad..

Aku pon try lah main game ni, saje2 jer mulanya..
Tapi bila hit x kena ker or dapat 1 star jer
rasa macam x puas hati pulak, ape lagi restart lar kn..
Last2 x sedar dah main sampai 5 jam.. Huhu..
Ni antara screenshot game Angry Birds Rio..


Nak try leh download..
Arahan selanjutnya untuk download click read me..
Download Angry Birds Rio

2 comments:

flyz berkata...

syokkannn...

dh khatam suma...

kill kill!

Hans berkata...

hehehehehe
habis lah
addicted
haahhaha

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...